Trendy handelspand op een commercieel gunstige locatie in het centrum van MaaseikRuim handelspand van ca. 155m² gelegen op een A-locatie in het centrum van Maaseik, vlakbij de veel bezochte Markt. Dit pand werd recent volledig gerenoveerd met gebruik van kwalitatieve, eigentijdse materialen waardoor elke type inrichting mogelijk is.

Op het gelijkvloers (ca. 77m²) komt u binnen in een mooie open ruimte met blauwe natuurstenen vloer en veel licht inval door de grote raampartijen aan de voorzijde van het pand. Er is een apart gastentoilet met fonteintje. Achteraan in het handelspand gaat u via een brede trap afgewerkt met glaswanden naar de grote kelder (ca. 77m²) die benut kan worden voor verschillende doeleinden, bv. extra winkelruimte, verbruiksruimte, voorraadkelder, opbergruimte, ... Doordat er op het gelijkvloers glaspartijen voorzien zijn in de vloer, is er ook natuurlijk lichtinval in de kelder.

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke handelsruimte in het stadscentrum, dan is dit pand zeker en vast een bezoekje waard. Deze ruimte is geschikt voor zowel detailhandel als horeca. De stad geeft toestemming om aan de voorzijde van het pand een terras te voorzien van twee tafeltjes. In de nabijheid is er voldoende parkeergelegenheid. De servicekosten bedragen 30,-Euro per maand.

Maaseik

Huurprijs: Verhuurd

Een Vraag? contacteer ons!

Heeft u een vraag of wenst u een bezoek? Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen verder contact met u op betreffende deze eigendom.* Alle velden met een sterretje zijn verplicht.

Openingsuren

maandag tot vrijdag:
9u00 - 12u00 / 13u30 - 17u00
zaterdag:
op afspraak


Of bel ons

Tel. +32(0)89/56.57.06
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer