Mooi perceel bouwgrond (4a 87ca) voor open bebouwing op een goed bereikbare locatie

Goed bereikbaar gelegen perceel bouwgrond voor open bebouwing (lot 1) vlakbij het centrum.
Perceelbreedte bedraagt 15m.

=> Bestemming
Hoofdbestemming: wonen, grondgebonden eengezinswoningen met inbegrip van zorgwoningen. (woningopsplitsing is niet toegestaan)
Nevenbestemming zoals vrije beroepen, diensten of kantoor, zijn toegestaan voor zover ze deel uitmaken van de normale uitrusting van de woonomgeving en voor zover ze geen hinder vormen voor de normale woonkwaliteit (handel, horeca en ambacht zijn niet toegelaten).
De nevenfunctie bevindt zich op het gelijkvloers, de woonfunctie blijft behouden als hoofdfunctie en de complementaire functie beslaat een geringere oppervlakte dan de woonfunctie, met een maximale oppervlakte van 35m²

=> Inplanting van de gebouwen
- De inplanting van de voorgevel dient te gebeuren op 16m69 uit de as van de Hasseltsebaan, zoals voorzien op het verkavelingsplan
- De vrijstaande zijgevels dienen op minstens 3m van de zijdelingse perceelsgrenzen voorzien te worden (zoals op het verkavelingsplan)

=> Bouwhoogte
- Maximaal 2 bouwlagen onder de kroonlijst (kroonlijsthoogte maximaal 6m50 - nokhoogte maximaal 11m)

=> Bouwdiepte
- Gelijkvloers: max. 12m gemeten vanaf de voorbouwlijn
- Verdieping: max. 12m gemeten vanaf de voorbouwlijn
- Vloerpeil gelijkvloers: de vloerpeilen van de toekomstige gebouwen dienen boven het niveau van de rijweg gelegen te zijn, maximaal 0,40m hoger ten opzichte van het peil van de voorliggende weg.

=> Dakvorm
- De dakvorm is vrij te kiezen, doch in harmonie met de omgeving
- Fotovoltaïsche zonnepanelen en/of zonneboilers op het dak zijn toegelaten

=> Autostandplaatsen
- Er dienen voldoende parkeerplaatsen voorzien te worden - een oprit kan ook als parkeerplaats aanzien worden maar dit mag er niet toe leiden dat de volledig voortuin wordt verhard
- Tussen de loten 1 en 2 is het mogelijk om in de zijtuinstrook een open constructie als carport te voorzien, zoals aangegeven op het verkavelingsplan, met een maximale oppervlakte van 21m².
- Ondergrondse garages zijn niet toegestaan tenzij te verantwoorden vanuit de omgeving of vanuit het bestaande reliëf

=> Inrichting van het perceel
- Voortuinzone: bouwvrij, een maximale groenvoorziening wordt nagestreefd. Verhardingen dienen beperkt te worden tot de noodzakelijke verhardingen voor inritten en paden, dit geldt ook voor de achtertuin.
- Zijtuin: bebouwbaar aan één zijde met de carport en voor het niet-bebouwde gedeelte van de zijtuinstrook: maximale groenvoorziening

=> Vrijstaande bijgebouwen
- Kleine vrijstaande bijgebouwen zijn toegestaan in de achtertuinstrook (op min. 2m van achterste en zijdelingse perceelsgrens of met schriftelijk akkoord van aangrenzende eigenaar tegen perceelsgrens)
- Woonfunctie of nevenbestemming zijn niet toegestaan in de vrijstaande bijgebouwen
- Enkel bergplaats, tuinhuis, dierenhok, poolhouse, garage, carport, tuinserre,...
- De oppervlakte van alle losstaande bijgebouwen samen bedraagt maximum 20m² (exclusief de carport)

=> Afsluitingen
- Afsluitingen zijn verplicht uit te voeren in streekeigen groen (betonplaten zijn verboden)

De volledige stedenbouwkundige voorschriften kan u downloaden op onze website www.nicolejanssen.be


487 m²

Hechtel

Hasseltsebaan 155
Vraagprijs: € 88 500,-
Perceeloppervlakte: 487 m²

Stedenbouwkundige vergunning : Ja Dagvaarding uitgebracht: Neen Voorkooprecht: Neen Verkavelingsvergunning van toepassing: Ja Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied met landelijk karakter Rechterlijke beslissing: Neen

Deel dit pand:

Een Vraag? contacteer ons!

Heeft u een vraag of wenst u een bezoek? Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen verder contact met u op betreffende deze eigendom.* Alle velden met een sterretje zijn verplicht.

Openingsuren

maandag tot vrijdag:
9u00 - 12u00 / 13u30 - 17u00
zaterdag:
op afspraak


Of bel ons

Tel. +32(0)89/56.57.06
Bezoek nu
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer