ZEER INTERESSANTE EN COMMERCIEEL GUNSTIG GELEGEN PROJECTGROND MET EVENTUEEL TE RENOVEREN HANDELSPAND VLAKBIJ DE NEDERLANDSE GRENS

Deze projectgrond is zeer gunstig gelegen vlakbij de Nederlandse grens en biedt tal van mogelijkheden.
De goed bereikbare locatie langs de doorgaande weg van Maaseik naar Nederland maken deze grond ook erg geschikt voor commerciële doeleinden zoals bijvoorbeeld een supermarkt, groothandel, tankstation met shop,...
Het feit dat er in de directe omgeving momenteel geen supermarkten meer zijn maken dit zeker een interessante optie.

Het bestaande gebouw op lot 3 kan gerenoveerd worden, eventueel uitgebreid en aangepast worden en leent zich voor diverse commerciële doeleinden. Of u deelt het pand op in meerdere woongelegenheden.
Dit bestaande handelspand (beschadigd door een brand - de foto's geven een indruk van de huidige toestand van het gebouw) is perfect herstelbaar en heeft vroeger dienst gedaan als café-restaurant-feestzaal en tevens gewezen Casino. Het was destijds een zeer goed draaiende horecazaak.
De gelijkvloerse commerciële oppervlakte bedraagt meer dan 300m² en op de bovengelegen verdieping bevindt zich een appartement met ruime woonkamer, keuken, badkamer, 2 grote en 3 kleine slaapkamers. Het pand is volledig onderkelderd met o.a. dubbele garage, cv-ruimte en bergruimtes.

De uitzonderlijk gunstige locatie, vlakbij de Belgisch-Nederlandse grens en langs een doorgaande weg zijn een absoluut pluspunt. Door de zeer degelijke bouw is restauratie zeker een haalbare kaart.

Maar natuurlijk is het ook mogelijk deze percelen te verkavelen in kleinere bouwpercelen of er een gebouwencomplex met woongelegenheden/appartementen/... op te realiseren.
Enkele ontwerpen/voorstellen zijn ter inzage beschikbaar op ons kantoor.

Aarzel niet om een bezoek ter plaatse met ons in te plannen zodat u de huidige staat van het gebouw en de mogelijkheden goed kan bekijken.

Concrete uitbatingsmogelijkheden en of bebouwingsmogelijkheden dienen uiteraard verder besproken en goedgekeurd te worden door de dienst Ruimtelijke Ordening van de Gemeente Kinrooi.


5 207 m²

Kessenich

Venlosesteenweg 378
Vraagprijs: € 1 100 000,-
Perceeloppervlakte: 5 207 m²

Stedenbouwkundige vergunning : Ja Dagvaarding uitgebracht: Neen Voorkooprecht: Neen Verkavelingsvergunning van toepassing: Neen Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied met landelijk karakter Rechterlijke beslissing: Neen

Deel dit pand:

Een Vraag? contacteer ons!

Heeft u een vraag of wenst u een bezoek? Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen verder contact met u op betreffende deze eigendom.* Alle velden met een sterretje zijn verplicht.

Openingsuren

maandag tot vrijdag:
9u00 - 12u00 / 13u30 - 17u00
zaterdag:
op afspraak


Of bel ons

Tel. +32(0)89/56.57.06
Bezoek nu
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer