Ruim ingedeelde cascowoning in pastoriestijl op een gunstige en centrale locatie

Dit ruim ingedeelde huis in pastoriestijl wordt wind-en waterdicht afgeleverd. Dit betekent dat de ruwbouwwerken, dakwerken en buitenschrijnwerk reeds uitgevoerd zijn. Het voordeel hiervan is dat u deze woning naar eigen smaak kan afwerken en er een persoonlijke touch aan kan geven. Aangezien dit huis een bewoonbare oppervlakte heeft van ca. 475 m² en een perceeloppervlakte van ca. 17 are is dit een ideale gezinswoning of zelfs meergezinswoning. Is de tuin voor u niet voldoende groot, dan kan u het achterliggende perceel bouwgrond (ca. 20 are, geschikt voor een open bebouwing) bij aankopen aan € 165.000. De ligging op een goed bereikbare locatie, op ca. 15 minuten rijden tot de E314, en op de Limburgse Noord-Zuidverbinding Hasselt-Eindhoven is echter ook een pluspunt.

=> Gelijkvloers
U komt dit huis binnen in een royale inkomhal met ruimte voor vestiaire en een apart gastentoilet. Van hieruit gaat u naar de ruime leefkeuken met aansluitend de woonkamer. Door de grote raampartijen geniet u van zeer veel lichtinval alsook van een mooi zicht op de tuin. Het bureel bereikt u ook vanuit de inkomhal en deze ruimte kan eventueel als een bijkomende slaapkamer gebruikt worden. Op het gelijkvloers is er nog een badkamer en een berging/wasplaats. Vanuit de keuken bereikt u de gegoten kelder die bestaat uit twee bergruimtes.

=> Verdieping
Via de trap gaat u naar de overloop met toegang tot de volgende ruimtes:
- Apart toilet
- Badkamer
- Ouderlijke slaapkamer
- Ruime slaapkamer dewelke u nog kan opdelen in twee slaapkamers.
Vanuit deze slaapkamer is er toegang tot de grot zolder, een volwaardige ruimte die u kan inrichten als hobbykamer, speelkamer, slaapkamer, ..

=> Ruime tuin
Achter deze woning is er een zeer ruime zuidoost-gerichte tuin, dewelke nog aangelegd dient te worden.
U heeft de mogelijkheid om een extra achterliggend perceel bouwgrond voor open bebouwing van ca. 20 are bij te kopen aan € 165.000.

=> Bijzonderheden
- Houten (meranti) ramen met super isolerende -en hoogrendementsbeglazing
- Mogelijkheid tot het plaatsen van rolluiken

Indeling:
Gelijkvloers: inkomhal (± 15,7m²), leefruimte (± 53m²), keuken met eethoek (± 54m²), berging (± 11m²), badkamer (± 7,3m²) en bureel/slaapkamer (± 19m²); Verdieping: overloop (± 10,5m²), apart toilet (± 1,8 m²) twee grote slaapkamers (± 46,5m² en ± 53m²) en badkamer (± 19m²); Zolder: ± 140m²; Kelder: twee bergingen (± 26m² en ± 19m²)


4

2

Ja

Hechtel

Hasseltsebaan 157
Vraagprijs: € 329 000,-
Bewoonbare opp.: 475 m²
Bouwjaar: 2011

Stedenbouwkundige vergunning : Ja Dagvaarding uitgebracht: Neen Voorkooprecht: Neen Verkavelingsvergunning van toepassing: Ja Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied met landelijk karakter Rechterlijke beslissing: Neen

Deel dit pand:

Een Vraag? contacteer ons!

Heeft u een vraag of wenst u een bezoek? Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen verder contact met u op betreffende deze eigendom.* Alle velden met een sterretje zijn verplicht.

Openingsuren

maandag tot vrijdag:
9u00 - 12u00 / 13u30 - 17u00
zaterdag:
op afspraak


Of bel ons

Tel. +32(0)89/56.57.06
Bezoek nu
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer