Vrijstaand huis op een perceel van ca. 80 are, ideaal voor paardenliefhebbers

Ruim en praktisch ingedeeld split-level huis met open leefruimte, vier slaapkamers, twee badkamers en gezellige achterbouw. De stallen en achterliggende weides maken dit perceel erg geschikt voor paardenliefhebbers. Deze woning is landelijk gelegen in Kinrooi, op enkele kilometers van het centrum van Maaseik en Bree. Het is mogelijk om dit huis onder laag beschrijf aan te kopen.

=> Etage met open leefruimte en veel lichtinval
Via de inkomhal gaat u door een dubbele deur naar de leefruimte die bestaat uit een moderne open keuken voorzien van de nodige toestellen, en een zeer ruime woonkamer met houten plankenvloer. Aangrenzend aan de leefruimte is er een achterbouw met grote glaspartijen en een aansluitend hardhouten terras. Hier geniet u van een prachtig vrij uitzicht op de paardenstallen en weilanden.

=> Split-level met drie slaapkamers en badkamer
Via enkele trapjes naar boven komt u op de overloop terecht met badkamer en drie slaapkamers, waarvan één momenteel ingericht als kantoor. Met vernieuwing van de badkamer en opfrissingswerken in de slaapkamers creëert u op deze etage meteen het gewenste wooncomfort.

=> Benedenverdieping met vrij in te richten ruimte en badkamer
Vanuit de inkomhal bereikt u de deels ingerichte benedenverdieping met afgewerkte ruimte die u vrij kan benutten, eventueel als een vierde slaapkamer, bureel, fitnessruimte, of hobbykamer. Deze ruimte was voorheen een keuken en kan u eventueel opnieuw inrichten als bijkeuken door de huidige keukenopstelling. Er is ook nog een volledig betegelde inloopdouche en apart toilet. Aan de achterzijde van deze verdieping is er een inpandige garage met toegang naar de kelder met kruipruimte en ondergrondse C.V.-ruimte met een verwarmingsinstallatie van 2005.

=> Zuidgerichte tuin met paardenstallen en weilanden
Rondom het huis liggen diverse omheinde weides afgesloten met een hekwerk. Er is een looppiste van een goede vochtdoorlatende bodem met een kunststof omheining. Achter de woning is er een ruime gemetselde stal met plaats voor vier paarden en achteraan in de weide staat er een houten inloopstal open aan de voorzijde. Met andere woorden, deze omliggende gronden zijn momenteel volledig voorzien voor paarden, maar kunnen ook perfect heraangelegd worden tot een mooie, grote tuin met tal van andere mogelijkheden.

=> Uitbreidingsmogelijkheden op zolder
Op de bovenste verdieping kan er een zolderluik gemaakt worden, voorzien van een (vlizo)trap. Als u meer ruimte nodig heeft, kan u een extra bewoonbare verdieping creëren door het plaatsen van één of meerdere dakkapellen of de zolder gewoonweg gebruiken als opbergruimte.

=> Indeling
- Etage: inkomhal, leefruimte met keuken en woonkamer, achterbouw met terras
- Bovenverdieping: drie slaapkamers en badkamer
- Benedenverdieping: vierde slaapkamer of hobbykamer, inloopdouche, toilet en inpandige garage
- Kelder: cv-ruimte en kruipkelder

4

2

Ja

Ja

7 737 m²

747
kWh/m²/jaar

Kessenich

Breeërsteenweg 49
Vraagprijs: € 349 000,-
Perceeloppervlakte: 7 737 m²
Bewoonbare opp.: 160 m²
Bouwjaar: 1965
Niet geïndexeerd K.I.: € 655,00

Stedenbouwkundige vergunning : Ja Dagvaarding uitgebracht: Neen Voorkooprecht: Neen Verkavelingsvergunning van toepassing: Neen Stedenbouwkundige bestemming: Agrarisch gebied Rechterlijke beslissing: Neen

Deel dit pand:

Een Vraag? contacteer ons!

Heeft u een vraag of wenst u een bezoek? Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen verder contact met u op betreffende deze eigendom.* Alle velden met een sterretje zijn verplicht.

Openingsuren

maandag tot vrijdag:
9u00 - 12u00 / 13u30 - 17u00
zaterdag:
op afspraak


Of bel ons

Tel. +32(0)89/56.57.06
Bezoek nu
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer