Of je nu op zoek bent naar een studio of flat, een permanente of tijdelijk stek, je vindt het in een Triamant-buurt. Maar bij Triamant gaan we nog een stapje verder.

We beseffen dat er voor een gelukkig leven meer nodig is dan een aangename woning. Voldoende beweging, gezond eten, weinig stressmomenten, sociaal contact, het behouden van je zelfstandigheid, … al dit soort zaken dragen bij aan jouw levensgeluk.

Daarom hebben al onze buurten een brasserie waar je gezond en betaalbaar kan eten; is er een uitgebreid activiteitenaanbod; word je omringd door groen; zijn er voldoende gezellige zitplekjes waar je mensen kan ontmoeten; is er altijd ruimte om gasten te ontvangen en bieden we services aan die jou het leven makkelijker maken. Mocht het nodig zijn, dan staat er bovendien een heel team voor je klaar dat je met zorg omringt, gewoon in je flat of studio. Pluk wat je nodig hebt uit onze brede waaier aan diensten.

Zo bouwen we in Bree, in de provincie Limburg, aan een nieuwe buurt in het voormalige kloosterdomein Gerkenberg. Het wordt een bruisende buurt waar jong en oud zich thuis voelt en buurtbewoners elkaar inspireren en helpen. Vanaf 11 januari 2021 verwelkomen we de eerste nieuwe bewoners. Ben jij er daar een van?

Tot 20% korting voor nieuwe bewoners

Wat maakt Triamant Bree uniek?
In Triamant Bree bieden we diverse woonoplossingen aan. Kies een flat met één of twee slaapkamers, een studio voor jongeren (18-55 jaar) of tijdelijk woonruimte. Alle woonruimtes zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken, ruime badkamer met inloopdouche, een parketvloer en nog veel meer. Je kan er dus zo intrekken. Prijzen worden op maat gemaakt en variëren voor een studio vanaf 800,-Euro/maand en voor een appartement vanaf 1000,-Euro/maand. Deze prijzen zijn inclusief inboedel en inclusief nutsvoorzieningen.

Je kan bovendien, wanneer je maar wil, gebruik maken van onze services en faciliteiten:

brasserie
uitgebreid activiteitenaanbod
wassalon en wasservice
deelauto
manicure en pedicure
boodschappenservice
poetshulp
klus- en herstelwerk
parking
gezellige lobby en knusse zithoekjes
logeermogelijkheid voor je gasten
vergaderruimte
leefstijlcoaching

Jij kiest hoe je Triamant beleeft
Een gezellig babbeltje doen met de vrouw die iets verderop woont? De tienerzoon van de bovenburen die je helpt met je boodschappen? Zingen in het buurtkoor? … Mis jij een gemeenschap om je heen? Bij Triamant begrijpen we hoe belangrijk dit is. Daarom doen we er alles aan om van onze buurten gastvrije en levendige gemeenschappen te maken.

Wanneer je verhuist naar een Triamant-buurt, dan brengt een leefpromotor aan de hand van een leefscan je talenten, wensen en behoeften in kaart. Vaak zijn er matches met je buren! Denk aan mensen die net als jij hun Frans willen opfrissen of die ook graag samen zingen of sporten. Op deze manier vind je snel aansluiting met de mensen om je heen. Je kan bovendien altijd zelf iets organiseren. Zo ontstaat een hecht buurtgevoel dat bijdraagt aan een groter geluksgevoel.

Alle Triamant-buurten zijn een mix van generaties: jong, oud, al dan niet hulpbehoevend. Alle bewoners hebben echter één ding gemeen: een open ingesteldheid en een oprechte interesse in de mensen om hen heen.

Een veilige thuis
Triamant-buurten bieden iedereen een warme en veilige thuis. Ook in moeilijke tijden wanneer er net dat beetje meer aandacht nodig is.

Voor meer informatie, contacteer ons kantoor op +32 (0) 89 565706.

Algemeen

Adres:Meeuwerkiezel 88
Bree
Referentie:HWON448
Prijs:€ 800/maand
Type:Appartement
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2020

Indeling

Slaapkamers:Ja
Badkamers:Ja
WC:Ja
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja

Comfort

Winkel:Ja
School:Ja
Bank:Ja
Ontspanning:Ja
Restaurant:Ja

Wettelijke gegevens

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Ik wens meer informatie over volgend pand:


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Bree
Meeuwerkiezel 88

€ 800 /maand