Verzorgd handelspand gelegen op de winkel-wandelstraat in het hartje van Maaseik

Dit handelspand is gelegen op een toplocatie in het centrum van Maaseik. Het pand is ruim en kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden.

De handelsruimte is zeer luchtig dankzij de lichte vloer en inbouwspots in het plafond. Hierdoor ervaart u meteen een aangenaam gevoel wanneer u het handelspand binnenstapt.

Achter de handelsruimte is er nog een extra ruimte voorzien met vloerbekleding die gebruikt kan worden als voorraadkamer of bureauruimte. Daarnaast is er ook een praktische keuken aanwezig uitgerust met enkele onder- en bovenkasten, een inox spoelbak en koelkast. Ook is er een apart toilet met fonteintje aanwezig.

=> Enkele bijzonderheden
- Airco aanwezig in de handelsruimte
- C.V. op aardgas met wandradiatoren in de tussenruimte en de voorraadkamer/bureauruimte
- Beschikbaar in onderling overleg

=> Indeling
-- Gelijkvloers: handelspand (85,50 m²) , tussenruimte (6,40 m²) met keuken (15,00 m²) en apart toilet, voorraadkamer/bureauruimte (24,80 m²) .


Maaseik

Bosstraat 23
Huurprijs: € 1 000,-

Deel dit pand:

Een Vraag? contacteer ons!

Heeft u een vraag of wenst u een bezoek? Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen verder contact met u op betreffende deze eigendom.
U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Alle velden met een sterretje zijn verplicht.

Openingsuren

maandag tot vrijdag:
9u00 - 12u00 / 13u30 - 17u00
zaterdag:
op afspraak


Of bel ons

Tel. +32(0)89/56.57.06
Bezoek nu
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Safari |  Internet Explorer