loading

Trendy handelspand op een commercieel gunstige locatie in het centrum van Maaseik

Ruim handelspand van ca. 155m² gelegen op een A-locatie in het centrum van Maaseik, vlakbij de veel bezochte Markt. Dit pand werd recent volledig gerenoveerd met gebruik van kwalitatieve, eigentijdse materialen waardoor elke type inrichting mogelijk is.

Momenteel werd dit pand ingericht als Thais Restaurant en is tip top in orde. Dit kan u wegens gezondheidsredenen overnemen aan een zéér interessante overnameprijs!

Deze overnameprijs houdt het volgende in:
* Het handelsfonds
* Alle toestellen
* Bestekken
* Volledig meubilair

Aantal zitplaatsen binnen: 20 plaatsen
Terras: ca. 8 plaatsen

Op het gelijkvloers (ca. 77m²) komt u binnen in een mooie open ruimte met blauwe natuurstenen vloer en veel licht inval door de grote raampartijen aan de voorzijde van het pand. Er is een apart gastentoilet met fonteintje.
Achteraan in het handelspand gaat u via een brede trap afgewerkt met glaswanden naar de grote kelder (ca. 77m²) die benut kan worden voor verschillende doeleinden, bv. extra winkelruimte, verbruiksruimte, voorraadkelder, opbergruimte, ... Doordat er op het gelijkvloers glaspartijen voorzien zijn in de vloer, is er ook natuurlijk lichtinval in de kelder.

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke handelsruimte in het stadscentrum, dan is dit pand zeker en vast een bezoekje waard. Deze ruimte is geschikt voor zowel detailhandel als horeca. In de nabijheid is er voldoende parkeergelegenheid.
De servicekosten bedragen 30,-Euro per maand.

Maaseik

Bosstraat 28
Huurprijs: € 850,-

Deel dit pand:

Een Vraag? contacteer ons!

Heeft u een vraag of wenst u een bezoek? Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen verder contact met u op betreffende deze eigendom.
U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Alle velden met een sterretje zijn verplicht.

Openingsuren

maandag tot vrijdag:
9u00 - 12u00 / 13u30 - 17u00
zaterdag:
op afspraak


Of bel ons

Tel. +32(0)89/56.57.06
Bezoek nu
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Safari |  Internet Explorer