loading

Zeer ruime gelijkvloerse handelsruimte met werkplaats/loods en eigen parkeergelegenheid

Zeer ruim handelspand geschikt voor diverse doeleinden. Er is een royale toonzaal/verbruiksruimte aanwezig, voldoende opslagruimte/archief en eigen parkeergelegenheid aan de achterzijde van het pand. De totale bruikbare oppervlakte van het pand (inclusief achterliggende loods/werkplaats) bedraagt ca. 375m².

De goed bereikbare en centrale ligging op de doorgaande weg vlakbij het centrum van Maaseik maken dit pand extra interessant.

=> Handelsruimte:
De ruime toonzaal/verbruiksruimte met onthaalruimte geniet van enorm veel lichtinval door de immense raampartijen. Het achterliggende magazijn of werkhal kan ook perfect dienst doen als extra opslagruimte of archief. Deze ruimte heeft een apart toegang aan de zijkant.

Ook voor de handelsruimte zelf is er nog een eventuele tweede of aparte ingang aan de zijkant voorzien.

Een toiletruimte en eventueel kitchenette wordt nog voorzien in overleg en in functie van de activiteit.

=> Parking
Achteraan zijn er enkele vaste parkeerplaatsen voorzien voor dit handelspand. De inrit tot de parking is wel gemeenschappelijk met het naastgelegen pand.

Maaseik

Weertersteenweg 94
Huurprijs: € 1 500,-/maand

Deel dit pand:

Een Vraag? contacteer ons!

Heeft u een vraag of wenst u een bezoek? Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen verder contact met u op betreffende deze eigendom.
U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Alle velden met een sterretje zijn verplicht.

Openingsuren

maandag tot vrijdag:
9u00 - 12u00 / 13u30 - 17u00
zaterdag:
op afspraak


Of bel ons

Tel. +32(0)89/56.57.06
Bezoek nu
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Safari |  Internet Explorer