Handelspand in het centrum van Bocholt

Commercieel gunstig gelegen handelspand in het centrum van Bocholt hetwelk voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De enorme handelsoppervlakte laten u toe hier perfect uw zaak in te vestigen.Kortom, voor een goed beeld te krijgen maakt u best een afspraak met ons.

=> Handelsruimte
Op het gelijkvloers bevindt er zich een ruime winkelruimte/showroom. Achter de winkelruimte zijn er nog verschillende burelen, archiefruimtes, een keukentje en een toilet. Vanuit de winkelruimte is er nog een trap naar de eerste verdieping waar zich nog extra winkelruimte/showroom bevindt met toegang tot de werkruimte. Via deze werkruimte is er een trap naar het magazijn met laadkaai. De laadkaai is toegankelijk via een elektrische poort van 3,4m hoogte.
Uw klanten zullen steeds voor de deur kunnen parkeren op een van de zes parkeerplaatsen.

=> Indeling
- Gelijkvloers: winkelruimte/showroom (± 147m²), archief/berging (± 13m²), vier burelen (± 11,5m²; ± 10,5m²; ± 20,5m²; ± 75m²), kopieerruimte (± 9,4m²), keuken (± 6m²), wc (± 1,6m²), magazijn (± 145m²) en koer/terras (± 28m²);
- Verdieping: winkelruimte/showroom, werkruimte en archiefruimte;
- Kelder: kleine bergruimte.

Bocholt

Dorpsstraat 42
Huurprijs: € 2 500,-
Bouwjaar: 1935

Deel dit pand:

Een Vraag? contacteer ons!

Heeft u een vraag of wenst u een bezoek? Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen verder contact met u op betreffende deze eigendom.
U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Alle velden met een sterretje zijn verplicht.

Openingsuren

maandag tot vrijdag:
9u00 - 12u00 / 13u30 - 17u00
zaterdag:
op afspraak


Of bel ons

Tel. +32(0)89/56.57.06
Bezoek nu
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Safari |  Internet Explorer