Een groene, autoluwe stadswijk met een wandel- en fietspromenade verbindt de stadskern met zijn winkelcentrum en historisch stadscentrum, het culturele centrum en de sportcentra aan de Van Eycklaan.

De site zal ruimte bieden voor de diverse woongebouwen. Een aantal gelegen in een privatief park aan de oever van de Bosbeek, een aantal gelegen langs de Burgemeester Philipslaan en tevens aan de nieuwe groene wandel- en fietspromenade.
Een nieuw stadsplein vormt de hoofdtoegang tot deze nieuwe stadswijk.

Er wordt een diversiteit aan woongelegenheden gerealiseerd op maat van verschillende leeftijdscategorieën en gezinssamenstellingen zodat iedereen zich hier zal thuis voelen.

In de hele ontwikkeling wordt erg veel aandacht besteed aan kwalitatief wonen met een beschikbaarheid van service aan de noden en de wensen van de bewoners.

Er komen urban villa's, mooie trendy appartementen, prachtige penthouses, stadswoningen, schitterende handelruimtes, ... voor alle leeftijden!

Ondergronds bevinden zich autostandplaatsen, garageboxen, bergingen en fietsstalplaatsen.

=> www.bospoort.be

** Iedereen die interesse heeft in deze nieuwe prachtige woon-en leefomgeving in het stadscentrum van Maaseik kan ons contacteren op het nummer +32(0)89565706 of mailen naar nicole@nicolejanssen.be **

Algemeen

Adres:Burgemeester Philipslaan 2
Maaseik
Referentie:APP0505
Type:Appartement
Type constructie:Traditioneel

Wettelijke gegevens

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Ik wens meer informatie over volgend pand:


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Maaseik
Burgemeester Philipslaan 2

Prijs op aanvraag