loading

Interessant opbrengstpand bestaande uit een handelsruimte en drie nog te realiseren appartementen

Commercieel zeer gunstig gelegen handelspand met mogelijkheid tot drie bovenliggende appartementen in het hartje van Maaseik. De gelijkvloerse etage en de kelderverdieping zijn ingericht als handelsruimte die verhuurd wordt en momenteel een succesvolle kledingzaak is. U geniet hier per direct van interessante huuropbrengsten. De bovenliggende etages zijn compleet te renoveren. De stad Maaseik heeft reeds een vergunning verleend voor de verbouwing van de etages boven het handelspand tot twee appartementen op de eerste en tweede verdieping en een duplexappartement op de derde en vierde verdieping.

=> Royale handelsruimte op het gelijkvloers en in de kelderverdieping
- Luchtige inkom met toegang tot de winkelruimte/showroom en de gemeenschappelijke trappenhal met lift
- Verhuurde winkelruimte (succesvolle kledingzaak) met per direct een interessante huuropbrengst
- Keukentje en toilet
- Trap naar de kelderverdieping met extra handels- en opslagruimte

=> Appartement met één slaapkamer en groot terras op de eerste verdieping
- Te realiseren appartement met één slaapkamer ingedeeld als volgt: mooie leefruimte met open keuken, ruim terras bereikbaar vanuit de zithoek, royale slaapkamer met aangrenzende inloopdressing, praktische berging en badkamer.

=> Appartement met één slaapkamer op de tweede verdieping
- Te realiseren appartement met één slaapkamer ingedeeld als volgt: mooie leefruimte met open keuken, ruim terras bereikbaar vanuit de zithoek, royale slaapkamer met aangrenzende inloopdressing, praktische berging en badkamer.

=> Duplex-appartement op de derde verdieping
- Te realiseren duplexappartement met één slaapkamer ingedeeld als volgt: ruime leefruimte met aangrenzend terras en open keuken, apart gastentoilet, twee bergruimtes, nachthal, slaapkamr en badkamer.

=>Indeling:
Handelspand:
- Gelijkvloers: winkelruimte/showroom, keukentje en toilet
- Kelder: winkelruimte/showroom en opslagruimte
Appartementen:
- Eerste verdieping: sas, leefruimte met open keuken, berging, gastentoilet, slaapkamer met dressing, badkamer en terras
- Tweede verdieping: sas, leefruimte met open keuken, berging, gastentoilet, slaapkamer met dressing, badkamer en terras
- Derde verdieping: sas, leefruimte met open keuken, twee bergruimtes en terras
- Vierde verdieping: nachthal, slaapkamer en badkamer


3

Neen

293
kWh/m²/jaar

Maaseik

Bosstraat 64
Vraagprijs: € 445 000,-
Perceeloppervlakte: 164 m²
Niet geïndexeerd K.I.: 1.331,00 €

Stedenbouwkundige vergunning : Ja Dagvaarding uitgebracht: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd Voorkooprecht: Neen Verkavelingsvergunning van toepassing: Neen Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied met culturele, historische en/of esthetische waarde Erfgoed: Beschermd erfgoed (info: www.onroerenderfgoed.be)

Deel dit pand:

Een Vraag? contacteer ons!

Heeft u een vraag of wenst u een bezoek? Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen verder contact met u op betreffende deze eigendom.
U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Alle velden met een sterretje zijn verplicht.

Openingsuren

maandag tot vrijdag:
9u00 - 12u00 / 13u30 - 17u00
zaterdag:
op afspraak


Of bel ons

Tel. +32(0)89/56.57.06
Bezoek nu
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Safari |  Internet Explorer