loading

Mooi perceel bouwgrond met 30m straatbreedte gelegen in rustige en groene villawijk

Wenst u te wonen in een zeer rustige, residentiële en bosrijke villawijk? Bouw hier dan het huis van uw dromen!

Het perceel van 13a 50ca heeft een perceelbreedte van maar liefst 30m. Dit is uitzonderlijk en nog maar sporadisch te vinden.

=> Locatie
De ligging van deze bouwgrond is zeer aangenaam, bosrijk en in de directe nabijheid van het natuurpark Connecterra. Anderzijds bent u slechts op een boogscheut verwijderd van Maasmechelen Village, shoppingcenter M2, horecagelegenheden, een sterrenrestaurant, de Euroscoop en tal van sport- en ontspanningsmogelijkheden. Bijkomend is deze ligging in een doodlopende straat perfect voor diegene die op zoek is naar rust en privacy.

=> Bouwvoorschriften
U kan hier volledig naar eigen wens bouwen, rekening houdend met de geldende stedenbouwkundige voorschriften. Deze dateren echter van vele jaren terug (1975) toen deze verkaveling werd goedgekeurd. Inmiddels zijn er al vele afwijkingen hierop toegestaan. Zo ligt er momenteel een goedgekeurde bouwaanvraag met afwijkingen betreffende kroonlijsthoogte (5,20m ipv 4,5m), parking voor de deur, dubbele regenton (20.000l) en ook het rooien van de bomen werd geregulariseerd.

Het goedgekeurde ontwerp én de bijhorende plannen van deze aanvraag zijn na afspraak in te kijken bij het ontwerpende architectenbureau (2a Architects te Paal-Beringen).

Op het terrein werd in april 2019 een sondering uitgevoerd, waarvan het officieel verslag - met positief resultaat - beschikbaar is. Ook een recent (2019) landmetersverslag is beschikbaar.

De volledige verkavelingsvoorschriften zijn te downloaden op onze website: www.nicolejanssen.be


1 350 m²

Eisden

Papaverstraat 24
Vraagprijs: € 229 000,-
Perceeloppervlakte: 1 350 m²

Stedenbouwkundige vergunning : Ja Dagvaarding uitgebracht: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd Voorkooprecht: Neen Verkavelingsvergunning van toepassing: Ja Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied

Deel dit pand:

Een Vraag? contacteer ons!

Heeft u een vraag of wenst u een bezoek? Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen verder contact met u op betreffende deze eigendom.
U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Alle velden met een sterretje zijn verplicht.

Openingsuren

maandag tot vrijdag:
9u00 - 12u00 / 13u30 - 17u00
zaterdag:
op afspraak


Of bel ons

Tel. +32(0)89/56.57.06
Bezoek nu
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Safari |  Internet Explorer