loading

PERCEEL BOUWGROND VOOR HALFOPEN BEBOUWING

BEWUST WONEN
Als u houdt van die mengeling van rust en natuur, energie en leven, dan is dit plekje iets voor u. Een betaalbare gelegenheid waar u u meteen zult thuis voelen. Informeer u geheel vrijblijvend. De Bevrijdingsstraat met haar buurtfeest en eigen renovatie van de meesterlijke Heilig Hartkapel zal u graag welkom heten!

LIGGING
Hamont-Achel is een natuurlijke grensgemeente in België. Dit stadje met zijn 14.000 inwoners, vormt een oase van groen met een overvloed aan bossen, weiden en akkers en ligt dan ook centraal op het fietsroutenetwerk van de Brabantse en Limburgse kempen. Ook heel wat wandelwegen doorkruisen de gemeente en leiden langs de mooiste monumenten en groene plekjes. De perfecte symbiose van Hamont en Achel heeft een rijk historisch erfgoed. Als groene long tussen beide deelgemeenten in, getuigt de vallei van de Warmbeek van prachtige bijzonderheden zoals de mysterieuze Tomp, de Trappistenabdij of de Achelse Kluis. Tegelijkertijd is de stad uitgegroeid tot een gezellige woonplek waar de hedendaagse bewoner een rijk palet aan cultuur en vrijetijdsmogelijkheden vindt.

VERKAVELINGSVOORSCHRIFTEN
Inplanting: volgens grafisch plan verkaveling

Bouwvorm:
- Perceelbreedte: 55,80m
- Bouwbreedte: min. 7m
- Bouwdiepte: gelijkvloers max. 17m en verdieping max. 10m
- Bouwhoogte: 2 bouwlagen met een zadeldak: max. 6,5m gemeten vanaf het referentiepeil tot aan de onderkant van de kroonlijst

Hoofdbestemming:
Woongelegenheden, instellingen van openbaar nut, handelshuizen, huisnijverheden, instellingen die noodzakelijk behoren tot het sociaal leven der betrokken gemeenschap.

Nabestemming:
De huidige bestemming kan binnen behouden blijven. Gelijkaardige functies zijn toegelaten maar mogen geen hinder naar de omgeving uitoefenen. Deze functies mogen geen grotere druk naar de bebouwde omgeving uitoefenen. Aan de volumes dewelke een nabestemming hebben mogen slechts instandhoudingswerken en interne verbouwingen doorgevoerd worden.

Groenvoorziening:
- Hoofdbestemming: voortuinen
- Bebouwingsvoorschriften: binnen deze zone is woningbouw verboden, inclusief de inrit naar ondergrondse garages

Zone voor binnenplaatsen, patio's en achtertuinen:
- Hoofdbestemming: privé of gemeenschappelijke tuin met bij voorkeur streekeigen groen
- Nevenbestemming: alleenstaande constructies ondersteunend aan de inrichting van de hoofdbestemming (hobbyserre, tuinhuis, garage/bergplaats)
- Inplanting: achtergevel constructie op max. 35m achter de rooilijn. Afgewerkte gevel om min. 2m van de zijdelingse perceelsgrens of op de zijdelingse perceelsgrens met schriftelijk akkoord van de aanpalende eigenaar
- Bouwvorm:
* Bouwoppervlakte: max. 50m²
* Bouwhoogte: gelijk aan de gelijkvloerse bouwlaag, max. 3m gemeten vanaf het referentiepeil tot aan onderkant kroonlijst
* Daken: max. 45° maar dienen een harmonisch geheel te vormen met het hoofdgebouw

De volledige verkavelingsvoorschriften kan u downloaden op onze website: www.nicolejanssen.be


993 m²

Hamont

Bevrijdingsstraat 2
Vraagprijs: € 99 000,-
Perceeloppervlakte: 993 m²

Stedenbouwkundige vergunning : Neen Dagvaarding uitgebracht: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd Voorkooprecht: Neen Verkavelingsvergunning van toepassing: Ja Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied

Deel dit pand:

Een Vraag? contacteer ons!

Heeft u een vraag of wenst u een bezoek? Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen verder contact met u op betreffende deze eigendom.
U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Alle velden met een sterretje zijn verplicht.

Openingsuren

maandag tot vrijdag:
9u00 - 12u00 / 13u30 - 17u00
zaterdag:
op afspraak


Of bel ons

Tel. +32(0)89/56.57.06
Bezoek nu
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Safari |  Internet Explorer