Zeer interessante en commercieel gunstig gelegen projectgrond

Deze projectgrond is zeer gunstig gelegen vlakbij de Nederlandse grens en biedt tal van mogelijkheden.

De goed bereikbare locatie langs de doorgaande weg van Maaseik naar Nederland maken deze grond ook erg geschikt voor commerciële doeleinden zoals bijvoorbeeld een supermarkt, groothandel, tankstation met shop,...
Het feit dat er in de directe omgeving momenteel geen supermarkten meer zijn maken dit zeker een interessante optie.

Maar natuurlijk is het ook mogelijk deze percelen te verkavelen in kleinere bouwpercelen, mogelijkheid volgens de gemeente Kinrooi is een project van 12 tot 14 appartementen.

Concrete bebouwingsmogelijkheden dienen uiteraard verder besproken en goedgekeurd te worden door de dienst Ruimtelijke Ordening van de Gemeente Kinrooi.

Concrete uitbatingsmogelijkheden en of bebouwingsmogelijkheden dienen uiteraard verder besproken en goedgekeurd te worden door de dienst Ruimtelijke Ordening van de Gemeente Kinrooi.


1 912 m²

Kessenich

Venlosesteenweg 380 lot 2
Vraagprijs: € 385 000,-
Perceeloppervlakte: 1 912 m²

Stedenbouwkundige vergunning : Neen Dagvaarding uitgebracht: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd Voorkooprecht: Neen Verkavelingsvergunning van toepassing: Neen Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied met landelijk karakter

Download documenten

Deel dit pand:

Een Vraag? contacteer ons!

Heeft u een vraag of wenst u een bezoek? Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen verder contact met u op betreffende deze eigendom.
U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Alle velden met een sterretje zijn verplicht.

Openingsuren

maandag tot vrijdag:
9u00 - 12u00 / 13u30 - 17u00
zaterdag:
op afspraak


Of bel ons

Tel. +32(0)89/56.57.06
Bezoek nu
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Safari |  Internet Explorer