Gunstig gelegen projectgrond in het centrum van Maaseik met diverse mogelijkheden

Deze projectgrond met uitzonderlijke en centrale ligging aan de Bospoort in de mooie binnenstad van Maaseik is zeker en vast de geschikte locatie voor uw opbrengsteigendom. Op wandelafstand vindt u de markt, de winkel-wandelstraat, diverse winkels, restaurants, scholen, ... en ook de Nederlandse grens bereikt u op enkele minuten.

Momenteel staat er op dit perceel een pand met op het gelijkvloers een handelspand en op de eerste en tweede verdieping een duplex-appartement met de volgende indeling:
- Gelijkvloers: handelspand, centrale inkomhal en twee privé parkeerplaatsen
- Eerste verdieping: overloop, woonkamer, keuken, eetplaats en toilet
- Tweede verdieping: overloop, badkamer en 2 slaapkamers

U kan dit pand renoveren maar ook perfect uitbreiden tot meerdere woonentiteiten. Deze projectgrond is geschikt voor het ontwikkelen van gelijkvloerse en duplex-woongelegenheden met maximum twee bouwlagen. Aangezien deze projectgrond grenst aan het achterliggende perceel op de Rueelstraat 21 dat eveneens te koop wordt aangeboden, kan u uw project nog verder uitbouwen.

Wanneer u voor deze projectgrond kiest, dan kiest u ook voor een degelijk investeringsproject met zicht op de toekomst.

Volgens het gewestplan Limburgs Maasland is dit perceel gelegen in een woongebied met culturele, historische en/of esthetische waarde en in het RUP binnenstad.

Graag verwijzen we naar de stedenbouwkundige voorschriften opgenomen in het RUP, dewelke u kan downloaden op onze website.

Heeft u interesse of bijkomende vragen, aarzel dan niet om een bezoek ter plaatse met ons in te plannen, zodat u de huidige staat van het gebouw en de mogelijkheden goed kan bekijken.

Concrete ver- of bebouwingsmogelijkheden dienen uiteraard verder besproken en goedgekeurd te worden door de dienst Ruimtelijke Ordening van de stad Maaseik.


865 m²

423
kWh/m²/jaar

Maaseik

Vraagprijs: Op aanvraag
Perceeloppervlakte: 865 m²

Stedenbouwkundige vergunning : Ja Dagvaarding uitgebracht: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd Voorkooprecht: Neen Verkavelingsvergunning van toepassing: Neen Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied met culturele, historische en/of esthetische waarde

Een Vraag? contacteer ons!

Heeft u een vraag of wenst u een bezoek? Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen verder contact met u op betreffende deze eigendom.* Alle velden met een sterretje zijn verplicht.

Openingsuren

maandag tot vrijdag:
9u00 - 12u00 / 13u30 - 17u00
zaterdag:
op afspraak


Of bel ons

Tel. +32(0)89/56.57.06
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Safari |  Internet Explorer