Projectgrond gelegen op een zeer gunstige locatie in het hartje van Maaseik


Deze projectgrond ligt op een unieke locatie in de charmante Maaseikse binnenstad. Wanneer u voor deze projectgrond kiest, kiest u voor een ideale investering met zicht op de toekomst.

Momenteel bevindt zich op dit perceel een gebouw bestaande uit een garage/opslagruimte op het gelijkvloers en een volledig te renoveren duplex-appartement op de eerste en tweede verdieping.

U kan dit pand volledig restaureren of heropbouwen en hier meerdere woonentiteiten creëren wat uiteindelijk resulteert in een centraal gelegen opbrengsteigendom. Deze projectgrond is geschikt voor het ontwikkelen van een gelijkvloerse en duplex-woongelegenheid met maximum twee bouwlagen. De uitzonderlijke ligging in het hartje van Maaseik op wandelafstand van de mooie markt, diverse winkels, scholen, restaurants, ... en de Nederlandse grens is een absolute meerwaarde.

Aangezien deze projectgrond grenst aan het achterliggende perceel op het Kolonel Aertsplein 11 dat eveneens te koop wordt aangeboden, is er verdere uitbreiding mogelijk.

Volgens het gewestplan Limburgs Maasland ligt dit perceel in een woongebied met culturele, historische en/of esthetische waarde en in het RUP binnenstad.
Graag verwijzen we naar de stedenbouwkundige voorschriften opgenomen in het RUP, dewelke u kan downloaden op onze website.

Heeft u interesse of bijkomende vragen, aarzel dan niet om een bezoek ter plaatse met ons in te plannen zodat u de huidige staat van het gebouw en de mogelijkheden goed kan bekijken.

Concrete ver-/bebouwingsmogelijkheden dienen uiteraard verder besproken en goedgekeurd te worden door de dienst Ruimtelijke Ordening van de stad Maaseik.


330 m²

Maaseik

Vraagprijs: Op aanvraag
Perceeloppervlakte: 330 m²
Bebouwde opp.: 504 m²

Een Vraag? contacteer ons!

Heeft u een vraag of wenst u een bezoek? Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen verder contact met u op betreffende deze eigendom.* Alle velden met een sterretje zijn verplicht.

Openingsuren

maandag tot vrijdag:
9u00 - 12u00 / 13u30 - 17u00
zaterdag:
op afspraak


Of bel ons

Tel. +32(0)89/56.57.06
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Safari |  Internet Explorer