Grond met prachtige vijver op een zeer rustige locatie in Maaseik

Deze prachtige en zeer goed onderhouden vijver is gelegen in het natuurgebied "In de Lochten" en heeft een oppervlakte van 18a 99ca. Hier ontsnapt u aan de dagelijkse drukte en kan u volledig tot rust komen met het geluid van de vogels. U ervaart hier een echt "vakantiegevoel". Dit domein is volledig omheind en wordt afgesloten door een poort. De vijver is 1m70 diep, zit vol met kleine visjes en biedt u de mogelijkheid om te zwemmen.
Het houten tuinhuis/chalet is gezellig ingericht met een overdekt terras en loungeterras aan het water.
De chalet werd recent opgeknapt en voorzien van een keukentje met spoelbak (boiler) en een mooi verzorgd apart toilet met fonteintje. De bergplaats zou eventueel omgevormd kunnen worden als slaapruimte. Elektriciteit is aanwezig met een aparte meter en wordt jaarlijks verrekend.

=> Enkele bijzonderheden
- 65,-Euro lidgeld per jaar voor pompinstallatie
- 6,-Euro per jaar aan Waterloop
- ca. 30,-Euro per jaar verbruik van elektriciteit
- Géén domicilie of tweede verblijfplaats


1 899 m²

Maaseik

Vlakerweg Vijver 8
Vraagprijs: € 35 000,-
Perceeloppervlakte: 1 899 m²

Stedenbouwkundige vergunning : Ja Dagvaarding uitgebracht: Dagvaarding uitgebracht Voorkooprecht: Ja Verkavelingsvergunning van toepassing: Neen Stedenbouwkundige bestemming: Natuurgebied Overstromingsgevoelig: Mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Deel dit pand:

Een Vraag? contacteer ons!

Heeft u een vraag of wenst u een bezoek? Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen verder contact met u op betreffende deze eigendom.
U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Alle velden met een sterretje zijn verplicht.

Openingsuren

maandag tot vrijdag:
9u00 - 12u00 / 13u30 - 17u00
zaterdag:
op afspraak


Of bel ons

Tel. +32(0)89/56.57.06
Bezoek nu
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Safari |  Internet Explorer