Mooi perceel bouwgrond voor open bebouwing met mogelijkheid tot bijkopen van achterliggende gronden

Goed bereikbaar gelegen perceel bouwgrond voor open bebouwing (lot 1) vlakbij het centrum.
Perceelbreedte bedraagt 15,53m.
Er is de mogelijkheid om de achterliggende, aangrenzende percelen bij te kopen (vraagprijs: 20000,-Euro). De totaaloppervlakte van deze percelen bedraagt 83are74ca. Een waar genot voor de natuurliefhebber, men kan dan een wandeling door eigen tuin maken. U ervaart hier een uniek gevoel van rust en tegelijk is deze bouwgrond zeer centraal gelegen in de nabijheid van winkels, openbaar vervoer,...

=> Bestemming
Hoofdbestemming: residentieel gebruik. Indien de ruimtelijke context en de bouwkavel het toelaten kan om sociale redenen een zogenaamde meergeneratiewoning toegestaan worden. Dit moet dan ook ondubbelzinnig blijken uit de opbouw van de woning.
De nevenbestemmingen zoals voor vrije beroepen, diensten, kleinhandel (geen horeca), zijn toegestaan voorzover ze deel uitmaken van de normale uitrusting van de woonomgeving en voorzover ze geen hinder vormen voor de normale woonkwaliteit.

=> Inplanting van de gebouwen
- De inplanting van de voorgevel dient te gebeuren op 12m uit de as van de weg
- De inplanting van de achtergevel dient te gebeuren op maximaal 29m uit de as van de weg voor het gelijkvloers en op maximaal 24m uit de as van de weg voor de verdieping
- De vrijstaande zijgevels dienen op minstens 3m van de zijdelingse perceelsgrenzen voorzien te worden

=> Bouwhoogte
- Maximaal 2 bouwlagen onder de kroonlijst

=> Inrichting van het perceel
- Bij de inplanting van de gebouwen en bij de tuinaanleg moet het bestaande reliëf maximaal gerespecteerd worden.
- Inritten voor garages of parkeerterreinen moeten tot een minimum beperkt worden, zowel in de lengte als in de breedte.
Ondergrondse garages zijn slechts toegestaan als ze vanuit de omgeving en vanuit het bestaand reliëf te verantwoorden zijn.
- Hoofdgebouwen en vrijstaande bijgebouwen moeten worden ingeplant in een bouwstrook tot maximaal 35m vanaf de rooilijn. Vlot verwijderbare constructies van beperkte omvang zoals houten tuinhuisjes, honden- en kleinveehokken,... kunnen eventueel dieper ingeplant worden als dat verantwoord is in hun ruimtelijke context.

=> Vrijstaande bijgebouwen
- De totaaloppervlakte van de vrijstaande bijgebouwen mag maximaal 50m² bedragen en de eventuele vrijstaande gevels dienen minstens 2m van achterste en zijdelingse perceelsgrens te respecteren

=> Afsluitingen
- Afsluitingen moeten in principe worden uitgevoerd met groenaanplantingen (hagen, draad met klimop,...). Andere materialen kunnen vanaf de achtergevellijn over een beperkte lengte toegestaan worden om de privacy te garanderen.

De volledige stedenbouwkundige voorschriften kan u downloaden op onze website www.nicolejanssen.be


902 m²

Opoeteren

Neeroeterenstraat 22 lot 1
Vraagprijs: € 115 000,-
Perceeloppervlakte: 902 m²

Stedenbouwkundige vergunning : Neen Dagvaarding uitgebracht: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd Voorkooprecht: Ja Verkavelingsvergunning van toepassing: Ja Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied met landelijk karakter Overstromingsgevoelig: Mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Download documenten

Deel dit pand:

Een Vraag? contacteer ons!

Heeft u een vraag of wenst u een bezoek? Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen verder contact met u op betreffende deze eigendom.
U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Alle velden met een sterretje zijn verplicht.

Openingsuren

maandag tot vrijdag:
9u00 - 12u00 / 13u30 - 17u00
zaterdag:
op afspraak


Of bel ons

Tel. +32(0)89/56.57.06
Bezoek nu
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Safari |  Internet Explorer