TE RENOVEREN COMMERCIEEL GEBOUW MET BOVENGELEGEN WOONGELEGENHEID OP GOED BEREIKBARE LOCATIE

Dit bestaande handelspand (beschadigd door een brand - de foto's geven een indruk van de huidige toestand van het gebouw) is perfect herstelbaar en heeft vroeger dienst gedaan als café-restaurant-feestzaal en tevens gewezen Casino. Het was destijds een zeer goed draaiende horecazaak.

De gelijkvloerse commerciële oppervlakte bedraagt meer dan 300m² en op de bovengelegen verdieping bevindt zich een appartement met ruime woonkamer, keuken, badkamer, 2 grote en 3 kleine slaapkamers. Het pand is volledig onderkelderd met o.a. dubbele garage, cv-ruimte en bergruimtes.

Het bestaande gebouw kan gerenoveerd worden, eventueel uitgebreid en aangepast worden en leent zich voor diverse commerciële doeleinden. Of u deelt het pand op in meerdere woongelegenheden.

De uitzonderlijk gunstige locatie, vlakbij de Belgisch-Nederlandse grens en langs een doorgaande weg zijn een absoluut pluspunt. Door de zeer degelijke bouw is restauratie zeker een haalbare kaart.

Aarzel niet om een bezoek ter plaatse met ons in te plannen zodat u de huidige staat van het gebouw en de
mogelijkheden goed kan bekijken.

Concrete uitbatingsmogelijkheden en of verbouwingsmogelijkheden dienen uiteraard verder besproken en goedgekeurd te worden door de dienst Ruimtelijke Ordening van de Gemeente Kinrooi.


1 877 m²

Kessenich

Venlosesteenweg 378 lot 3
Vraagprijs: € 475 400,-
Perceeloppervlakte: 1 877 m²

Stedenbouwkundige vergunning : Ja Dagvaarding uitgebracht: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd Voorkooprecht: Neen Verkavelingsvergunning van toepassing: Neen Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied met landelijk karakter

Deel dit pand:

Een Vraag? contacteer ons!

Heeft u een vraag of wenst u een bezoek? Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen verder contact met u op betreffende deze eigendom.
U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Alle velden met een sterretje zijn verplicht.

Openingsuren

maandag tot vrijdag:
9u00 - 12u00 / 13u30 - 17u00
zaterdag:
op afspraak


Of bel ons

Tel. +32(0)89/56.57.06
Bezoek nu
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Safari |  Internet Explorer