RUIM KANTOORGEBOUW MET DIVERSE BURELEN IN HET CENTRUM VAN BREE

Dit ruim kantoorgebouw is gelegen op een gunstige locatie in het centrum van Bree. Aan de achterzijde van het pand is voldoende parkeergelegenheid voor 7 auto's, deze parking bereikt u via een servitudeweg komend vanaf de Cosijnstraat. De verschillende ruimtes zijn praktisch ingericht en voorzien van airco.

=> Gelijkvloers
Via de inkomhal komt u tot een vergaderzaal, een aparte bureau en twee ruimtes met meerdere burelen. De inkomhal geeft u ook toegang tot het apart toilet en vestiaireruimte. Er is ook een aparte eetruimte met aansluitend een keukentje ingericht met vaatwasser, elektrisch fornuis, afzuigkap en spoelbak. Aan de achterzijde van het gebouw zijn zeven private parkeerplaatsen voorzien.

=> Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vindt u eenn bureel, een vergaderruimte, een ruimte met vier burelen en een apart toilet.

=> Tweede verdieping
Vervolgens gaat u naar de tweede verdieping waar zich één ruimte bevindt met vijf burelen en een technische ruimte. Ook hier is een keukentje voorzien met spoelbak.

=> Kelder
In de kelder komt u terecht in de drie archiefruimtes, technische ruimte en heeft u toegang tot de kruipkelder.

=> Bijzonderheden
- Het onderdak is volledig geïsoleerd
- Hardhouten ramen met dubbele beglazing
- C.V.-ketel op aardgas

=> Indeling
Gelijkvloers: inkomhal (± 9,2m²), vergaderzaal (± 13,5m²) , aparte bureau (± 13,5m²), toilet, twee grote ruimtes met burelen, eetruimte en keuken; 1ste verdieping: drie burelen (± 22m²; ± 22m²; ± 35m²) en toilet; 2de verdieping: grote ruimte met burelen (± 22m²; ± 22m²; ± 35m²) en apart toilet; Kelder: drie archiefruimtes (± 16,7m²; ± 12,84m²; ± 12,84m²), technische ruimte (± 6m²) en kruipkelder (± 43,6m²); Parking aan de achterzijde


372 m²

Bree

Kloosterpoort 14
Vraagprijs: € 449 000,-
Perceeloppervlakte: 372 m²
Bouwjaar: 1984
Niet geïndexeerd K.I.: 2.761,00 €

Stedenbouwkundige vergunning : Ja Dagvaarding uitgebracht: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd Voorkooprecht: Neen Verkavelingsvergunning van toepassing: Neen Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied

Deel dit pand:

Een Vraag? contacteer ons!

Heeft u een vraag of wenst u een bezoek? Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen verder contact met u op betreffende deze eigendom.
U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Alle velden met een sterretje zijn verplicht.

Openingsuren

maandag tot vrijdag:
9u00 - 12u00 / 13u30 - 17u00
zaterdag:
op afspraak


Of bel ons

Tel. +32(0)89/56.57.06
Bezoek nu
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Safari |  Internet Explorer