loading

Zeer luchtig handelspand van 60m² met ruime kelder van 50m² en eigen parkeerplaats aan de achterzijde


Dit verzorgd en erg luchtig handelspand van 60m² is zeer centraal en goed bereikbaar gelegen in het centrum van Maaseik. Bijkomend pluspunt is de ruime kelder van 50m² die als archief of extra ruimte gebruikt kan worden. Er is voldoende parkeergelegenheid aan de straatzijde voor het gebouw en u beschikt over een privéparking aan de achterzijde. Dit pand wordt verwarmd via een eigen cv-ketel op aardgas. De gemeenschappelijke servicekosten bedragen slechts 60,-Euro/maand.
Deze ruimte leent zich eveneens om eventueel om te vormen tot studio/appartement (mits goedkeuring dienst ruimtelijke ordening stad Maaseik), de voorzieningen voor keuken en badkamer zijn reeds aanwezig.

=> Luchtig kantoorpand met eigen kelderruimte
- Enorme lichtinval door grote raampartij
- Degelijke en mooie afwerking met donkere tegelvloer
- Grote opfrisbeurt in 2011
- Perfect als kantoorruimte, ruimte voor vrij beroep of detailhandel
- Apart toilet
- Keukentje met aansluitend een wasplaats met douche (eventueel geschikt om om te vormen naar een appartement/studio - mits stedenbouwkundige vergunning)
- Mooie archiefruimte of bijkomende nuttige ruimte van 50m² in de kelder
- Toegang tot de private parking P14 aan de achterzijde

=> Indeling
Gelijkvloers (60m²): luchtige kantoorruimte/bureel, apart toilet, keuken en wasplaats met douche; Kelder (50m²): archiefruimte of bijkomende multifunctionele ruimte; private parkeerplaats aan de achterzijde.

Maaseik

Koning Albertlaan 46 b 2
Vraagprijs: € 129 500,-
Bouwjaar: 1991
Niet geïndexeerd K.I.: 826,00 €

Stedenbouwkundige vergunning : Ja Dagvaarding uitgebracht: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd Voorkooprecht: Neen Verkavelingsvergunning van toepassing: Neen Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied

Deel dit pand:

Een Vraag? contacteer ons!

Heeft u een vraag of wenst u een bezoek? Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen verder contact met u op betreffende deze eigendom.




U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Alle velden met een sterretje zijn verplicht.

Openingsuren

maandag tot vrijdag:
9u00 - 12u00 / 13u30 - 17u00
zaterdag:
op afspraak


Of bel ons

Tel. +32(0)89/56.57.06
Bezoek nu
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Safari |  Internet Explorer