loading

Handelspand met appartement in het centrum van Bocholt

Commercieel gunstig gelegen handelspand in het centrum van Bocholt hetwelk voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De enorme handelsoppervlakte laten u toe hier perfect uw zaak in te vestigen en bijkomend hierboven te wonen. Kortom, voor een goed beeld te krijgen maakt u best een afspraak met ons.

Volgens de gemeente Bocholt kunnen hier 6 à 8 appartementen op ontwikkeld worden.

=> Handelsruimte
Op het gelijkvloers bevindt er zich een ruime winkelruimte/showroom. Achter de winkelruimte zijn er nog verschillende burelen, archiefruimtes, een keukentje en een toilet. Vanuit de winkelruimte is er nog een trap naar de eerste verdieping waar zich nog extra winkelruimte/showroom bevindt met toegang tot de werkruimte. Via deze werkruimte is er een trap naar het magazijn met laadkaai. De laadkaai is toegankelijk via een elektrische poort van 3,4m hoogte.
Uw klanten zullen steeds voor de deur kunnen parkeren op een van de zes parkeerplaatsen.

=> Appartement
Via de gelijkvloerse inkomhal komt u via de trap op de eerste verdieping waar zich een gezellige woonkamer met keuken bevindt. Deze keuken is voorzien van vaatwasser, elektrische kookplaat, afzuigkap en combi-oven. In de nachthal is een ruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Verder zijn er nog twee ruime slaapkamers en een badkamer met toilet, douche, bad, wastafel en grote inbouwkast. Onder de trap om naar de tweede verdieping te gaan is nog een bergruimte aanwezig. Op de tweede verdieping is er nog een grote slaapkamer en een kleinere slaapkamer.

=> Indeling
Handelspand:
- Gelijkvloers: winkelruimte/showroom (± 147m²), archief/berging (± 13m²), vier burelen (± 11,5m²; ± 10,5m²; ± 20,5m²; ± 75m²), kopieerruimte (± 9,4m²), keuken (± 6m²), wc (± 1,6m²), magazijn (± 145m²) en koer/terras (± 28m²);
- Verdieping: winkelruimte/showroom, werkruimte en archiefruimte;
- Kelder: kleine bergruimte.

Appartement:
- Gelijkvloers: inkomhal;
- Eerste verdieping: woonkamer (± 25,5m²), keuken (± 5,6m²), wasplaats (± 1,8m²), badkamer (± 13m²), twee slaapkamers (± 14,7m²; ± 14,2m²) en berging onder trap (± 4m²);
- Tweede verdieping: twee slaapkamers (± 19,5m² en ± 10,5m²).


671 m²

242
kWh/m²/jaar

Bocholt

Dorpsstraat 42
Vraagprijs: € 360 000,-
Perceeloppervlakte: 671 m²
Niet geïndexeerd K.I.: 3.975,00 €

Stedenbouwkundige vergunning : Ja Dagvaarding uitgebracht: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd Voorkooprecht: Neen Verkavelingsvergunning van toepassing: Neen Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied

Deel dit pand:

Een Vraag? contacteer ons!

Heeft u een vraag of wenst u een bezoek? Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen verder contact met u op betreffende deze eigendom.
U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Alle velden met een sterretje zijn verplicht.

Openingsuren

maandag tot vrijdag:
9u00 - 12u00 / 13u30 - 17u00
zaterdag:
op afspraak


Of bel ons

Tel. +32(0)89/56.57.06
Bezoek nu
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Safari |  Internet Explorer