Interessant pand met veel mogelijkheden op een mooie landelijke locatie in Neeroeteren

Deze langgevelhoeve met dubbele woonfunctie is gelegen op een mooie en zeer landelijke locatie in Neeroeteren. Dit pand biedt u zeer veel mogelijkheden. Mits een grondige renovatie kan dit pand omgetoverd worden in een mooie gezinswoning of kangoeroewoning, opbrengstpand,.... De achterliggende weide is een extra troef voor eventuele paardenliefhebbers die graag een paard aan huis willen. Het volledige dak werd recent vernieuwd. Momenteel is het rechterdeel verhuurd.

=> Linkerdeel - Solterweg 85
Deze halfopen bebouwing dient volledig opgeknapt te worden. Het pand heeft echter wel een gunstig EPC-waarde van 285kWh/m². De ramen zijn deels kunststof en deels hout, merendeels voorzien van dubbele beglazing. Aan de achterzijde is er een beklinkerd en deels overdekt terras. Momenteel is het huis als volgt ingedeeld:
-- Gelijkvloers: Inkomhal, woonkamer, slaapkamer/bureau, keuken, wasplaats
-- Verdieping: Twee slaapkamers, badkamer, dubbele zolderkamer; die als bijkomende kamer en/of dressing kan ingericht worden.
-- Dubbele garage

=> Rechterdeel - Solterweg 87
De EPC-waarde bedraagt hier 462 kWh/m² en heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 131m². De ramen zijn voornamelijk van kunststof met dubbele beglazing. Dit gedeelte is momenteel verhuurd en ingedeeld als volgt:
-- Gelijkvloers: Inkomhal, slaapkamer/bureau, keuken, badkamer, toilet, achterinkom
-- Verdieping: Slaapkamer
-- Kelder
-- Tuin: afgesloten tuintje met terras
Het badkamermeubel op de badkamer kan mits meerprijs eventueel worden overgenomen.

=> Achterliggende weide
Aan de achterzijde heeft u langs het linkerdeel toegang tot de achterliggende weide. Dit perceel van 15a 97ca is een grote troef voor dierenliefhebbers die dieren aan eigen huis willen houden.

=> Enkele bijzonderheden
- Verwarming op stookolie
- Pomp voor grondwater aanwezig
- Septische put aanwezig


5

2

Ja

Ja

2 850 m²

285
kWh/m²/jaar

Neeroeteren

Solterweg 85 87
Vraagprijs: Op aanvraag
Perceeloppervlakte: 2 850 m²
Bewoonbare opp.: 367 m²
Niet geïndexeerd K.I.: 625,00 €

Stedenbouwkundige vergunning : Ja Dagvaarding uitgebracht: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd Voorkooprecht: Neen Verkavelingsvergunning van toepassing: Neen Stedenbouwkundige bestemming: Agrarisch gebied Overstromingsgevoelig: Mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Deel dit pand:

Een Vraag? contacteer ons!

Heeft u een vraag of wenst u een bezoek? Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen verder contact met u op betreffende deze eigendom.
U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Alle velden met een sterretje zijn verplicht.

Openingsuren

maandag tot vrijdag:
9u00 - 12u00 / 13u30 - 17u00
zaterdag:
op afspraak


Of bel ons

Tel. +32(0)89/56.57.06
Bezoek nu
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Safari |  Internet Explorer