Multifunctioneel pand met kelder in het centrum van Dorne - "ontmoetingscentrum Oase"

Dit te verkopen pand is het huidige ontmoetingshuis "Oase" gelegen pal in het centrum van Dorne-Opoeteren. Op het gelijkvloers is er één grote verbruiksruimte die opgedeeld kan worden in meerdere delen door middel van schuifwanden en in het verlengde van de zaal is er een podium. Er bevindt zich op deze etage eveneens een ruime keuken, een toog en dames- en herentoiletten. De kamers op de bovenverdieping worden momenteel gebruikt als vergader- of hobbyruimtes. Deze verdieping zou omgevormd kunnen worden tot een appartement. Dames- en herentoiletten zijn hier ook aanwezig.
In de ruime kelder is er voldoende plaats voor het stockeren van uw voorraad, materiaal,... Deze ruimtes zijn te bereiken vanuit de hal alsook vanaf het podium waar dan ook een kleedruimte en toiletten aanwezig zijn. Ook van buitenaf is de kelder te bereiken via de achterzijde.
Grote troef is dat het pand zich leent voor diverse commerciële en horeca-doeleinden waaronder een feestzaal, eetgelegenheid, winkelruimte,… De centrale ligging met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving is dan een grote plus.
Het pand zou uiteraard ook volledig geknapt kunnen worden tot een volwaardig ruim woonhuis. Aarzel niet om een bezoek ter plaatse met ons in te plannen zodat u de huidige staat van het gebouw en de mogelijkheden goed kan bekijken.

=> Enkele bijzonderheden
- Deels PVC-ramen met dubbele beglazing en deels nog enkele beglazing
- CV op stookolie
- De achterzijde van het pand is toegankelijk via een erfdienstbaarheid links van het pand

=> Indeling
-- Gelijkvloers: grote verbruiksruimte op te delen in meerdere delen, podium, toiletten, zij-ingang, toog en keuken;
--Verdieping: overloop, dames- en herentoiletten, drie ruime kamers;
--Kelder: C.V. ruimte, toiletten, berg/werkruimtes.


3

Ja

469 m²

Opoeteren

Vraagprijs: Op aanvraag
Perceeloppervlakte: 469 m²
Bouwjaar: 1961
Niet geïndexeerd K.I.: € 1.028,00

Stedenbouwkundige vergunning : Ja Voorkooprecht: Neen Verkavelingsvergunning van toepassing: Neen Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied

Een Vraag? contacteer ons!

Heeft u een vraag of wenst u een bezoek? Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen verder contact met u op betreffende deze eigendom.* Alle velden met een sterretje zijn verplicht.

Openingsuren

maandag tot vrijdag:
9u00 - 12u00 / 13u30 - 17u00
zaterdag:
op afspraak


Of bel ons

Tel. +32(0)89/56.57.06
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Safari |  Internet Explorer