Altijd kwaliteitsvolle appartementen en huizen te koop of te huur in Limburg

Bent u op zoek naar een nieuwe thuis in Limburg? Dan helpen wij u graag om snel de ideale woning, het perfecte appartement of de gedroomde bouwgrond voor u te vinden.
 
Uw wensen centraal
Onze succesformule?  Luisteren. We gaan samen met u aan tafel zitten om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Weten wij precies wat u wilt? Dan duiken we samen in onze uitgebreide portefeuille aan bouwgronden, appartementen en huizen die te koop of te huur staan. Vindt u niet wat u zoekt? Dan spreken wij ons ruime netwerk voor u aan. Samen vinden wij uw nieuwe thuis.
 
Uw toekomstige thuis ontdekken
Hebt u interesse in een van de huizen of appartementen die wij te koop of te huur aanbieden? Dan maken we een afspraak om uw potentiële nieuwe thuis te bezichtigen. We leiden u persoonlijk rond, geven u alle achtergrondinformatie en beantwoorden uw vragen. Was de kennismaking een succes en wilt u het huis of appartement kopen of huren? Dan helpen wij u met de administratie en geven wij u professioneel advies. Kortom: wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk van uw nieuwe thuis kunt genieten.

Wilt u meer weten over de huizen, appartementen en bouwgronden die wij te koop of te huur hebben? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in ons kantoor in Maaseik.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Safari |  Internet Explorer