Stadsontwikkelingsproject Bospoort

Een groene, autoluwe stadswijk met een wandel- en fietspromenade verbindt de stadskern met zijn winkelcentrum en historisch stadscentrum, het culturele centrum en de sportcentra aan de Van Eycklaan.

De site zal ruimte bieden voor de diverse woongebouwen. Een aantal gelegen in een privatief park aan de oever van de Bosbeek, een aantal gelegen langs de Burgemeester Philipslaan en tevens aan de nieuwe groene wandel- en fietspromenade.
Een nieuw stadsplein vormt de hoofdtoegang tot deze nieuwe stadswijk.

Er wordt een diversiteit aan woongelegenheden gerealiseerd op maat van verschillende leeftijdscategorie√ęn en gezinssamenstellingen zodat iedereen zich hier zal thuis voelen.

In de hele ontwikkeling wordt erg veel aandacht besteed aan kwalitatief wonen met een beschikbaarheid van service aan de noden en de wensen van de bewoners.

Er komen urban villa's, mooie trendy appartementen, prachtige penthouses, stadswoningen, schitterende handelruimtes, ... voor alle leeftijden!

Ondergronds bevinden zich autostandplaatsen, garageboxen, bergingen en fietsstalplaatsen.

=> www.bospoort.be

** Iedereen die interesse heeft in deze nieuwe prachtige woon-en leefomgeving in het stadscentrum van Maaseik kan ons contacteren op het nummer +32(0)89565706 of mailen naar nicole@nicolejanssen.be **Overzicht van alle eigendommen

Model Type Opp. Tuin Terras Slpks. Prijs
- Appartement - Neen - -

Maaseik

Burgemeester Philipslaan
: Residentie Bospoort
:
Units: 200

Deel dit pand:

Een Vraag? contacteer ons!

Heeft u een vraag of wenst u een bezoek? Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen verder contact met u op betreffende deze eigendom.
U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Alle velden met een sterretje zijn verplicht.

Openingsuren

maandag tot vrijdag:
9u00 - 12u00 / 13u30 - 17u00
zaterdag:
op afspraak


Of bel ons

Tel. +32(0)89/56.57.06
Bezoek nu
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Safari |  Internet Explorer