Moderne BEN appartementen: ontdek uw eigen woongeluk

Residentie 't Reselt is een uniek woonproject waar moderne, duurzame architectuur en een rustige, groene omgeving elkaar ontmoeten.

In 't Reselt vindt u een ruime keuze aan type appartementen. U kan kiezen voor 1, 2 of 3 slaapkamers, wonen op het gelijkvloers met een klein tuintje of opteren voor een penthouse met fantastische uitzichten op de omliggende weilanden.

Wonen in de natuur betekent bij 't Reselt ook wonen mét de natuur. De appartementen worden energiezuinig gebouwd met een E-Peil van 20 of minder, waardoor u geniet van een 100% vrijstelling van de onroerende voorheffing gedurende 5 jaren.

Residentie 't Reselt ligt in Rotem, een van die charmante Maaslanddorpjes die als parels aan een snoer de Maas afboorden. In het Maasland voel je je altijd een beetje op vakantie, omdat de regio zo mooi en bijzonder is. Wonen in 't Reselt is dan ook deel uitmaken van dat Maasland waar de mensen gul, hartelijk en gastvrij zijn.

Ieder appartement heeft grote raampartijen die tot op de vloer lopen en brede terrassen met glazen omranding. Zo kan u de zonsondergang bewonderen vanop uw penthouse terras met een glaasje wijn in de hand, nog even profiteren van de laatste zonnestralen terwijl de (klein) kinderen ravotten in de tuin van uw gelijkvloers appartement of de barbecue aansteken terwijl uw vrienden alvast gezellig rond het keukeneiland staan te keuvelen. Hoe u het zich ook inbeeldt, in Residentie 't Reselt komt u thuis en geniet u van de rust om u heen - met familie of vrienden, of juist gezellig alleen.

Residentie 't Reselt is een uitzonderlijk stukje moderne architectuur in een groene omgeving. Het strak lijnenspel zorgt voor een eigentijdse, opvallende look die - juist door dit contrast - perfect past bij de aangrenzende weilanden. Als u een liefhebber bent van pure vormen, maar het niet ziet zitten om in een drukke stad te wonen, dan is Residentie 't Reselt alles wat u zoekt. U geniet er bovendien van het luxueuze comfort dat modern en nieuw wonen met zich meebrengt: energiezuinig wonen, vloerverwarming, de beste bouwmaterialen, een lift, parkeerplaatsen, grote ramen en ruime terrassen om van het prachtige uitzicht te genieten. En ook: de kans om uw stempel te drukken op uw droomappartement door de keuken, sanitair en vloeren zelf te kiezen.Overzicht van alle eigendommen

Model Type Opp. Tuin Terras Slpks. Prijs
Gelijkvloers Appartement 76 m² Neen - 1 Verkocht
Gelijkvloers Appartement 100 m² Neen - 2 Verkocht
Gelijkvloers Appartement 109 m² Neen - 2 € 205 000
Gelijkvloers Appartement 84 m² Neen - 1 Verkocht
Gelijkvloers Appartement 95 m² Neen - 2 Verkocht
Gelijkvloers Appartement 100 m² Neen - 2 Verkocht
Eerste verdieping Appartement 101 m² Neen - 2 Verkocht
Eerste verdieping Appartement 103 m² Neen - 2 Verkocht
Eerste verdieping Appartement 106 m² Neen - 2 Verkocht
Eerste verdieping Appartement 97 m² Neen - 2 Verkocht
Eerste verdieping Appartement 100 m² Neen - 2 Verkocht
Tweede verdieping Appartement 110 m² Neen - 3 Verkocht
Tweede verdieping Appartement 122 m² Neen - 2 € 273 000

Dilsen-Stokkem

Klaverstraat 26
: Klaverstraat
: Van € 145 000
tot € 273 000
Units: 13

Deel dit pand:

Een Vraag? contacteer ons!

Heeft u een vraag of wenst u een bezoek? Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen verder contact met u op betreffende deze eigendom.
U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Alle velden met een sterretje zijn verplicht.

Openingsuren

maandag tot vrijdag:
9u00 - 12u00 / 13u30 - 17u00
zaterdag:
op afspraak


Of bel ons

Tel. +32(0)89/56.57.06
Bezoek nu
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Safari |  Internet Explorer