Residentie 't Reselt is een uniek woonproject waar moderne, duurzame architectuur en een rustige, groene omgeving elkaar ontmoeten.

In 't Reselt vindt u een ruime keuze aan type appartementen. U kan kiezen voor 1, 2 of 3 slaapkamers, wonen op het gelijkvloers met een klein tuintje of opteren voor een penthouse met fantastische uitzichten op de omliggende weilanden.

Wonen in de natuur betekent bij 't Reselt ook wonen mét de natuur. De appartementen worden energiezuinig gebouwd met een E-Peil van 20 of minder, waardoor u geniet van een 100% vrijstelling van de onroerende voorheffing gedurende 5 jaren.

Residentie 't Reselt ligt in Rotem, een van die charmante Maaslanddorpjes die als parels aan een snoer de Maas afboorden. In het Maasland voel je je altijd een beetje op vakantie, omdat de regio zo mooi en bijzonder is. Wonen in 't Reselt is dan ook deel uitmaken van dat Maasland waar de mensen gul, hartelijk en gastvrij zijn.

Ieder appartement heeft grote raampartijen die tot op de vloer lopen en brede terrassen met glazen omranding. Zo kan u de zonsondergang bewonderen vanop uw penthouse terras met een glaasje wijn in de hand, nog even profiteren van de laatste zonnestralen terwijl de (klein) kinderen ravotten in de tuin van uw gelijkvloers appartement of de barbecue aansteken terwijl uw vrienden alvast gezellig rond het keukeneiland staan te keuvelen. Hoe u het zich ook inbeeldt, in Residentie 't Reselt komt u thuis en geniet u van de rust om u heen - met familie of vrienden, of juist gezellig alleen.

Residentie 't Reselt is een uitzonderlijk stukje moderne architectuur in een groene omgeving. Het strak lijnenspel zorgt voor een eigentijdse, opvallende look die - juist door dit contrast - perfect past bij de aangrenzende weilanden. Als u een liefhebber bent van pure vormen, maar het niet ziet zitten om in een drukke stad te wonen, dan is Residentie 't Reselt alles wat u zoekt. U geniet er bovendien van het luxueuze comfort dat modern en nieuw wonen met zich meebrengt: energiezuinig wonen, vloerverwarming, de beste bouwmaterialen, een lift, parkeerplaatsen, grote ramen en ruime terrassen om van het prachtige uitzicht te genieten. En ook: de kans om uw stempel te drukken op uw droomappartement door de keuken, sanitair en vloeren zelf te kiezen.

Algemeen

Referentie:Klaverstraat
Vraagprijs:€ 273.000

Wettelijke gegevens

Stedenbouwkundige vergunning :Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Wat zijn uw woonvoorkeuren?

Aantal slaapkamers

/

Opties

Model Type Ref. Opp. Tuin Terras Slpk. Verd. Prijs
Geen resultaten
Gelijkvloers Appartement APP0572 76 m² - - 1 0 Verkocht
Gelijkvloers Appartement APP0573 100 m² - - 2 0 Verkocht
Gelijkvloers Appartement APP0574 109 m² - - 2 0 Verkocht
Gelijkvloers Appartement APP0575 84 m² - - 1 0 Verkocht
Gelijkvloers Appartement APP0576 95 m² - - 2 0 Verkocht
Gelijkvloers Appartement APP0577 100 m² - - 2 0 Verkocht
Eerste verdieping Appartement APP0578 101 m² - - 2 1 Verkocht
Eerste verdieping Appartement APP0579 103 m² - - 2 1 Verkocht
Eerste verdieping Appartement APP0580 106 m² - - 2 1 Verkocht
Eerste verdieping Appartement APP0581 97 m² - - 2 1 Verkocht
Eerste verdieping Appartement APP0582 100 m² - - 2 1 Verkocht
Tweede verdieping Appartement APP0583 110 m² - - 3 2 Verkocht
Tweede verdieping Appartement APP0584 122 m² - - 2 2 € 273 000

Ik wens meer informatie over volgend project:


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Dilsen-Stokkem
Klaverstraat 26

Prijs vanaf € 145 000