loading

Appartement op de eerste verdieping in residentie "De Groene Wal"

=> Grenzeloos genieten in het groen in de stad
Het woonproject 'De Groene Wal' is gelegen in hartje Maaseik, op de site waar vroeger de lagere school Kruisheren-Ursulinen was gehuisvest. De oude school maakt nu plaats voor een stadsvernieuwingsproject.
Aan de zijde van de Boomgaardstraat komen 11 appartementen met mooie terrassen, een ondergrondse parkeergarage en een private binnentuin. aan de zijde van de wal zijn er 5 stadswoningen voorzien met elk 2 of 3 slaapkamers.

=> Locatie
De Groene Wal is gelegen midden in het centrum van Maaseik, dichtbij de Markt. Het is een rustige plek, grenzend aan de gekende groene wal. Op wandelafstand zijn alle mogelijke faciliteiten terug te vinden: winkels, scholen, shoppingcenter, cafés en restaurants, muziekschool, apotheek, museum, postkantoor, ...

=> Appartementen
De appartementen hebben ruime, zuidelijk georiënteerde terrassen, gericht op de groene binnentuin. De inpandige terrassen zorgen ervoor dat de privacy van de toekomstige bewoners en buren zo optimaal mogelijk is. De gelijkvloerse appartementen beschikken over grote open terrassen die aansluiten op het groene binnengebied.

=> Bijzonderheden
- Verkoopprijs bedraagt € 229.000,- exclusief kosten (21% BTW op de constructiewaarde (€ 183.200,-); 10% registratierechten op de grondwaarde (€ 45.800,-), aansluitingskosten en notariskosten)
- Ondergronds heeft u nog de mogelijkheid om een autostandplaats of private bergruimte aan te kopen

=> Indeling
Eerste verdieping: (bruto bew. opp.: 85m²): inkomhal, woonkamer met open keuken, berging, nachthal, twee slaapkamers, apart toilet, badkamer en terras (bruto opp.: 7m²)


2

1

Neen

85 m²

Maaseik

Boomgaardstraat 26 lot A1.03
Vraagprijs: € 229 000,-
Bewoonbare opp.: 85 m²
Bouwjaar: 2019

Stedenbouwkundige vergunning : Ja Dagvaarding uitgebracht: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd Voorkooprecht: Neen Verkavelingsvergunning van toepassing: Neen Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied

Deel dit pand:

Een Vraag? contacteer ons!

Heeft u een vraag of wenst u een bezoek? Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen verder contact met u op betreffende deze eigendom.
U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Alle velden met een sterretje zijn verplicht.

Openingsuren

maandag tot vrijdag:
9u00 - 12u00 / 13u30 - 17u00
zaterdag:
op afspraak


Of bel ons

Tel. +32(0)89/56.57.06
Bezoek nu
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Safari |  Internet Explorer