Sterk in Limburgse immo

Ons vastgoedkantoor staat bekend als een heel betrouwbare en professionele partner met een jarenlange expertise in Limburgse immo. Een reputatie die we hebben opgebouwd door ons altijd met hart en ziel in te zetten voor onze klanten. Hun wensen en behoeften staan altijd centraal. Mijn team en ik werken dan ook elke dag met veel enthousiasme om onze reputatie telkens opnieuw waar te maken en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Persoonlijke aanpak

Als immomakelaar met passie voor het vak doe ik veel meer dan alleen huizen, appartementen en handelspanden te koop of te huur aanbieden. Ik ben uw vertrouwenspersoon: mijn team en ik adviseren en gidsen u doorheen de wereld van de immo. Ik werk bovendien alleen met experten in hun vakgebied die, net zoals ik, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Dit alles met één doel: een vlotte en zorgeloze realisatie van uw vastgoeddossier.

Open communicatie

Ik neem mijn tijd om naar u te luisteren, u persoonlijk te begeleiden en op een open manier met u te communiceren. Zo bent u altijd op de hoogte van de vooruitgang in uw dossier. Uw garantie op een succesvolle samenwerking? Mijn ervaring, de flexibiliteit van mijn kantoor en de honderden tevreden klanten van de afgelopen jaren.

Het team van vastgoedkantoor Nicole Janssen

Nicole Janssen

Zaakvoerder Nicole Janssen

Ruth Vandeweert

Administratief bediende Ruth Vandeweert

Delna De Bruyn

Administratief bediende Delna De Bruyn

Lise Feyen

Administratief bediende Lise Feyen

Een vlotte en zorgeloze afhandeling van uw vastgoeddossier. Daarvoor kiest u bij Nicole Janssen, uw expert in Limburgse immo. Neem gerust contact op voor meer informatie of kom eens langs in ons kantoor in Maaseik.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Safari |  Internet Explorer