Een meerwaarde voor uw vastgoed

Nicole Janssen vastgoed

Jaarlijks doen meer dan 200 eigenaren van huizen, appartementen, handelspanden en bouwgronden een beroep op Nicole Janssen en haar ervaren team.
Dat is geen toeval. Want ze verkopen of verhuren hun vastgoed sneller. Aan een betere prijs.

Alle voordelen van een vastgoedmakelaar

Uw woning verkopen met een vastgoedmakelaar is een slimme zet. Want met onze kennis en ervaring in de lokale vastgoedmarkt, helpen wij u de juiste vraagprijs te bepalen. Het papierwerk en de talrijke attesten vertrouw je toe in onze deskundigheid. En nog voor uw pand goed en wel in de verkoop gaat, spreken wij mijn uitgebreid netwerk van potentiële kopers aan.
 

De beste publiciteit om uw woning te verkopen

Om een breed publiek te bereiken, zorgen wij voor een echt marketingplan. Dat veel verder gaat dan even een advertentie op Immoweb plaatsen. Want dat kan u zelf ook. Naast klassieke vastgoedsites schakelen we ondermeer sociale media, video, virtuele rondgangen en zelfs de regionale televisie in. En e-mailcampagnes naar de mensen die bij ons een zoekprofiel hebben. Mijn team volgt elke geïnteresseerde kandidaat nauwkeurig op, ook voor en na de bezichtiging. We laten niet los vooraleer we de kopers voor uw woning vinden. 
 

Hulp bij de onderhandelingen

Zowat elke koper zal onderhandelen over de verkoopprijs. Dat is gebruikelijk. Als uw vastgoedmakelaar zorgen wij voor advies en bemiddeling. Zodat u de verkoop aan de beste voorwaarden af kan sluiten. Na het akkoord gieten we alles in een waterdichte verkoopovereenkomst tussen u en de koper. Samen met uw notaris maken we het dossier in orde voor het verlijden van de notariële akte.
 

Ook om uw woning te verkopen

Van plan om uw eigendom nu of later te verkopen? Begin dat niet zonder eerst bij vastgoedkantoor Nicole Janssen langs te gaan. Met plezier kom ik ter plaatse voor een schatting van uw eigendom. Dit is volledig gratis en verplicht u tot niets. Al vertel ik u er graag bij welke meerwaarde mijn vastgoedkantoor voor u betekent. 

Hoe werkt het?
- Bel voor een afspraak
- Afspraak ter plaatse
- Uittelling / opmaak waardebepaling
- Bespreking waardebepaling op kantoor

Samen maken we er een succesverhaal van!

Bel 089 - 56 57 06stuur een bericht of kom langs op ons kantoor in de Koning Albertlaan 6 in Maaseik (gratis parking voor de deur).

Gratis schatting

Een succesvolle verkoop van uw huis of appartement start met de juiste vraagprijs. Vraag daarom vandaag nog schatting aan. Onze specialisten komen ter plaatse en geven degelijk advies over de actuele marktwaarde van uw eigendom. Gratis en vrijblijvend.