loading

Rijwoning in residentie "De Groene Wal"

=> Grenzeloos genieten in het groen in de stad
Het woonproject 'De Groene Wal' is gelegen in hartje Maaseik, op de site waar vroeger de lagere school Kruisheren-Ursulinen was gehuisvest. De oude school maakt nu plaats voor een stadsvernieuwingsproject.
Aan de zijde van de Boomgaardstraat komen 11 appartementen met mooie terrassen, een ondergrondse parkeergarage en een private binnentuin. aan de zijde van de wal zijn er 5 stadswoningen voorzien met elk 2 of 3 slaapkamers.

=> Locatie
De Groene Wal is gelegen midden in het centrum van Maaseik, dichtbij de Markt. Het is een rustige plek, grenzend aan de gekende groene wal. Op wandelafstand zijn alle mogelijke faciliteiten terug te vinden: winkels, scholen, shoppingcenter, cafés en restaurants, muziekschool, apotheek, museum, postkantoor, ...

=> Stadswoningen
Elke woning bestaat uit een gelijkvloers en twee verdiepingen, voorzien van minstens 2 slaapkamers en mooie open leefruimtes.
Typerend zijn de grote ramen die voor voldoende daglicht zorgen en die de bewoners laten genieten van de unieke zichten.
De stadswoningen zijn van het doorzontype en hebben achteraan zicht op de groene historische wal. Elke woning heeft een tuintje grenzend aan het groene binnengebied. Enkele woningen hebben bijkomend ook een extra terras op de 1ste verdieping.

=> Bijzonderheden
- Verkoopprijs bedraagt € 289.000,- exclusief kosten (21% BTW op de constructiewaarde (€ 231.200,-); 10% registratierechten op de grondwaarde (€ 57.800,-), aansluitingskosten en notariskosten)
- Ondergronds heeft u nog de mogelijkheid om een autostandplaats aan te kopen

=> Indeling (bruto bew. opp.: 137m²)
Gelijkvloers: inkomhal, apart toilet, eetkamer, keuken, berging en terras
1ste verdieping: berging en leefruimte
2de verdieping: nachthal, twee slaapkamers en badkamer
Zolder: technische ruimte (20m² bruto opp)
Terras Groene Wal: 11m² (bruto)
Terras zijde binnentuin: 10m² (bruto)


3

1

Neen

Maaseik

Boomgaardstraat 26 lot B0.3
Vraagprijs: € 289 000,-
Bewoonbare opp.: 137 m²
Bouwjaar: 2019

Stedenbouwkundige vergunning : Ja Dagvaarding uitgebracht: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd Voorkooprecht: Neen Verkavelingsvergunning van toepassing: Neen Stedenbouwkundige bestemming: Woongebied

Deel dit pand:

Een Vraag? contacteer ons!

Heeft u een vraag of wenst u een bezoek? Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij nemen verder contact met u op betreffende deze eigendom.
U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Alle velden met een sterretje zijn verplicht.

Openingsuren

maandag tot vrijdag:
9u00 - 12u00 / 13u30 - 17u00
zaterdag:
op afspraak


Of bel ons

Tel. +32(0)89/56.57.06
Bezoek nu
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Safari |  Internet Explorer