=> Residentie Prinsenhof te Maaseik
Dit unieke woonproject in hedendaagse architectuur, overtuigt topkwaliteit voor wat betreft de bouwtechniek, duurzaamheid, comfort en woongevoel in het centrum van Maaseik.

Deze realisatie bestaat uit twee fases:
- Fase 1: één handelspand (casco-afwerking) en 8 hoogwaardige appartementen
- Fase 2: 6 hoogwaardige appartementen

Deze appartementen geven het wonen in een stad een heel andere dimensie.

Alle appartementen zijn rolstoelvriendelijk. Bij sommige duplex-appartementen is de slaapplaats ook toegankelijk met de lift.

=> Bruisend stadscentrum
De appartementen zijn centraal en weldoordacht ingeplant langsheen een groene doorsteek, op een gezellige locatie, aan het Kolonel Aertsplein, waar meerdere terrasjes, winkels en supermarkten gelegen zijn. Hierdoor blijft er voldoende privacy gewaarborgd en anderzijds worden er mooie uitzichten gecreëerd vanop de ruime leefterrassen.

=> Vlotte bereikbaarheid
Met haar uitstekende ligging in het centrum van Maaseik, is het project de ideale uitvalsbasis om wonen en werken te combineren, maar ook om nabijgelegen steden zoals Maasmechelen Village, Genk en Hasselt te bezoeken. Dit kan volledig met de fiets, gelet op het aanwezige uitgebreide fietsnetwerk vlakbij, maar ook vlotjes met het openbaar vervoer. De vlotte aansluiting met Maastricht is gelegen op slechts 10 minuten.

=> Parkeren in de buurt
Parken kan in de ondergrondse parkeergarage die ruim de toegang geeft aan diverse parkeerplaatsen. De lift is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en vertrekt vanuit de ondergrondse parkeergarage naar de appartementen en de commerciële ruimte. Er is bovendien een beveiligde fietsparking voorzien waar meer dan 40 fietsen kunnen geparkeerd en/of opgeladen worden.

=> Bijzonderheden
- Ventilatiesysteem D met warmterecuperatie
- Geothermisch warmtepompsysteem met verticale sondes in een collectieve cascadeopstelling voorzien de appartementen van verwarming, koeling en sanitair warm water
- Lift en videofoon aanwezig
- Zonnepanelen op de platte daken
- Appartementen zijn zeer energiezuinig waardoor gunstige regeling onroerende voorheffing

Algemeen

bewoonbare opp. Vanaf 80 m²
Reeds verkocht 34 %
units 9

Wat zijn uw woonvoorkeuren?

Aantal slaapkamers

/

Type

Ik wens meer informatie over volgend project:


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Maaseik
Kolonel Aertsplein 12

Prijs vanaf € 260 531